Wat een ervaring… dank ook.

Aangezien het onmogelijk is om het zicht vanop het dak van de Alpen te beschrijven, gaan we dat ook niet doen. Maar wees gerust: adembenemend is een zwaar understatement.

Weldra zetten we wel nog wat meer foto- en beeldmateriaal online, en in september komt de full movie.

Graag willen we een resem mensen bedanken zonder dewelke ons avontuur onmogelijk kon plaatsvinden.

Vooreerst Melanie&Nathalie die ons alweer toelieten onze grillekes uit te voeren. We zullen jullie de komende 4 dagen eens in de watten leggen want vrijdag zijn we alweer een week weg naar de Pyreneen. Kunnen jullie tegen dan onze was proper hebben aub?

Uiteraard ook dank aan al onze kids voor de steun. Exkuus aan de schoolgaande jeugd die ons ook dit jaar moest missen tijdens de drukke examenperiode.

Daarnaast onze supergidsen Jerôme en Zsolt. Zonder hen waren we nog niet beneden. Ook dank aan Namaste voor de perfecte programmatie.

Oprechte dank aan Ingrid en het Interfitness team. We weten het zeker: Zonder jullie krachtschema en opvolging was er van een top helemaal geen sprake geweest.

Bedankt MaartenVdJ, MaartenV, Ines en Sven voor het uitlenen van wat klimmateriaal. Hopelijk krijgen jullie een en ander in bruikbare toestand weer

Ook dank aan onze MTB-, (after)spinning- en fiets- vrienden voor de winterbegeleiding en andere conditie opbouwers.

Merci voor het medeleven van alleman die deze blog af en toe eens bezocht.

We laten jullie nog wel weten waar we volgend jaar naar toe gaan, fietsen, duiken, vliegen, klimmen, …